Copyright 2022
Built with Indexhibit

 

Jeg er grafisk designer. For mig handler grafisk design om at sætte billeder på en ide og få fortalt den historie, du gerne vil have frem. Når du kontakter mig, er det dér, vi begynder – vi finder i fællesskab ind til sagens kerne og får sat billeder og ord på form og indhold. Vi snakker modtager og medie.

Godt grafisk design skaber opmærksomhed eller udfordrer, sætter tanker i gang eller skaber handling. Og så skal det altid fryde øjet. Jeg kan hjælpe med at udvikle jeres ide eller ønske om forandring. Fra de første skitser og research, over rentegning, layout, prototype, test, korrektur, tryk og implementering, til færdigt produkt eller service. Jeg har gjort det før og gør det gerne igen og igen.

Min tilgang til grafisk design er den samme, uanset om I skal have hjælp til at udvikle en visuel identitet, et magasinlayout, et kunstkatalog, en bog, et website, en service, en slagkraftig plakat eller en enkel brochure.

Min faglige ballast har jeg fra Designskolen Kolding 1996-2001. Jeg har arbejdet som Art Director på Berlingske Nyhedsmagasin 2004-2008, tilrettelagt bøger og bogomslag for et hav af danske forlag i tiden efter og samlet bred erfaring fra grafiske tegnestuer i New York, Århus og København. Jeg har en Master i Design fra Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering 2017.